ZAPISY NA PRZEDMIOTY WYBIERALNE, Towaroznawstwo, st. I, sem. II

Zgodnie z programem studiów dla kierunku Towaroznawstwo (studia pierwszego stopnia, stacjonarne) naboru 2019/2020, w przyszłym semestrze studenci sem. III będą realizowali m.in. przedmioty wybieralne z modułu:

Przedmioty wybieralne z puli kierunkowej

Student musi zrealizować przedmioty za 8 ECTS, spośród proponowanych:

  • Marka na rynku towarów i usług,  wymiar: 15w, 2 ECTS, KZiE
  • Aspekty zdrowotne żywności pochodzenia wodnego,  wymiar: 15w, 2 ECTS, KTiZJ
  • Kształtowanie relacji z klientem,  wymiar: 15w, 2 ECTS, KTiZJ
  • Niekonwencjonalne metody utrwalania żywności,  wymiar: 15w, 2 ECTS, KTiZJ
  • Niskotemperaturowe utrwalanie produktów spożywczych,  wymiar: 15w, 2 ECTS, KTiZJ
  • Wzbogacanie żywności – innowacje,  wymiar: 15w, 2 ECTS, KTiZJ

Zapisy na przedmioty wybieralne będą prowadzone w systemie Wirtualna Uczelnia w okresie od 22.06.2020 (pon), godz. 19:00 do 25.06.2020 (czw), godz. 19:00 i dotyczą studentów obecnego sem. II.

Aby dokonać zapisu na przedmioty wybieralne należy:

  1. Zalogować się na swoje konto w systemie Wirtualna Uczelnia.
  2. Wybrać z menu: Oferta -> Wybór z oferty -> Wybór kierunku, specjalności, naboru i semestru (należy wybrać semestr przyszły czyli III) -> Wybór modułu w ofercie dydaktycznej.
  3. Wskazać i wybrać przedmioty z modułu PSW KIER za wskazaną liczbę ECTS.

Uwaga

  • Przedmioty będą widoczne w systemie tylko we wskazanym powyżej okresie prowadzenia zapisów.
  • W przypadku niewielkiego zainteresowania danym przedmiotem, nie zostanie on uruchomiony, a osoby, które go wybrały zostaną przydzielone przez Dziekana do jednej z uruchamianych grup.
  • Osoby, które nie dokonają wyboru we wskazanym okresie, zostaną przydzielone przez Dziekana do jednej z uruchamianych grup.

Załączniki: 

Podmiot udostępniający: 

Dziekanat WPiT

Wytworzył informację:

E.Simonyan
19.06.2020
Wprowadzenie:
E.Simonyan 19.06.2020
Ostatnia modyfikacja:
E.Simonyan 19.06.2020