dr inż. Witold Kozirok
2024
-
Ocieczek A., Kozirok W., Kłopotek K., Eating behaviours of Gdynia Maritime University students regarding the consumption of beverages as a source of water, Silesian University of Technology - Organization and Management Series, 2024, 194,359-373, https://dx.doi.org/10.29119/1641-3466.2024.194.21
2023
-
MESINGER D., OCIECZEK A., KOZIROK W., OWCZAREK T., Attitudes of Young Tri-City Residents towards Game Meat in the Context of Food Neophobia and a Tendency to Look for Diversity in Food, International Journal of Enviromental Research and Public Health, 2023, 20(2), 1247; https://doi.org/10.3390/ijerph20021247
-
Żyłka K., Owczarek T., Platta A., Kozirok W., Eating behaviors and physical activity in children age 7-10 years, Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni. Joint Proceedinds, nr 101, 2017, s. 81-91.
-
Kozirok W., Consumer Attitudes and Behaviour Towards Energy Drinks, Handel Wewnętrzny, 1 (366), 2017, s. 216-229.
-
Kozirok W., Ocena wybranych zachowań żywieniowych kobiet w aspekcie profilaktyki osteoporozy, Probl Hig Epidemiol., 98(3), 2017, s. 276-280.
-
Hamułka J., Kowalkowska J. Wadolowska L. Wawrzyniak A., Figurska-Ciura D., Groszczyk B., Kozirok W., Sociodemographic context and the effect of nutrition education program on unhealthy dietary pattern in polish adolescents: 9-month follow-up. ABC of healthy eating project, Ann Nutr Metab., 71(suppl 2), 2017, s. 1253.
-
Kozirok W., Spożycie napojów energetyzujących w grupie nastolatków z Trójmiasta i okolic. I. Charakterystyka spożycia, Bromatol. Chem. Toksykol. 49 (3), 2016, s. 546-550.
-
Kozirok W., Spożycie napojów energetyzujących w grupie nastolatków z Trójmiasta i okolic. II. Znajomość produktu i uwarunkowania spożycia, Bromatol. Chem. Toksykol. 49 (3), 2016, s. 551-555.
-
Kozirok W., Marciszewicz E., Babicz-Zielińska E., Postawy i zachowania kobiet wobec żywności prozdrowotnej, Studia i Prace Studia i Prace Wydziału Nauk Ekonomicznych i Zarządzania. 43 (3), 2016, s. 199-208.
-
Kozirok W., Skorupa K., Babicz–Zielińska E., Consumer attitudes and qualities determining consumer satisfaction in the organic foods market, Pol. J. Natur. Sc. 31(3), 2016, s. 399-411.
-
Zaborowicz K., Czarnocińska J., Wądołowska L., Kowalkowska J, Jeżewska-Zychowicz M., Babicz-Zielińska E., Sobaś K., Kozirok W., The effect of girls attitudes towards the health benefits of food on selected dietary characteristics. The GEBaHealth project, Rocz Panstw Zakl Hig., 66(1), 2015, s. 69-75.
-
Kozirok W., Sitkiewicz M., Postawy i zachowania konsumentów wobec herbat i herbatek, Handel Wewnętrzny, 2 (355), 2015, s. 222-233.
-
Kozirok W., Ocena skuteczności diet redukcyjnych, Ekologia i Technika 23 (3), 2015, s. 142-148.
-
Kozirok W., Reklama żywności – postawy i zachowania, Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego. Problemy Zarzadzania, Finansów i Marketingu 39 (866), 2015, s. 45-54.
-
Kozirok W., Mroczkowska B., Żywienie dzieci w wieku poniemowlęcym z Trójmiasta i okolic I. Częstość spożycia wybranych produktów spożywczych, Bromatol. Chem. Toksykol 48 (3), 2015: 412-417.
-
Kozirok W., Mroczkowska B., Żywienie dzieci w wieku poniemowlęcym z Trójmiasta i okolic I. Częstość spożycia wybranych produktów spożywczych przeznaczonych dla małych dzieci, Bromatol. Chem. Toksykol. 48 (3), 2015, s. 418-422.
-
Kozirok W., Białozór M., Zachowania żywieniowe kobiet w okresie okołomenopauzalnym, Bromatol. Chem. Toksykol 47 (3), 2014, s. 525–530.
-
Kozirok W., E. Babicz–Zielińska, Ocena spożycia wody i napojów przez zawodników różnych dyscyplin sportowych, Probl Hig Epidemiol., 94(2), 2013, s. 262-265.
-
Kozirok W., Babicz–Zielińska E., Krzebietke B., 2013, Assessment of dietary supplements intake by athletes of selected sports, Pol. J. Sport Tourism, 20, 2013, s. 123-134.
-
Wądołowska L., Czarnocińska J., Kowalkowska J., Babicz – Zielińska E., Jeżewska – Zychowicz M., Sobas K., Kozirok W., Attitudes of girls towards nutrition and health as predictor of central obesity, J. Diabetes, 5, (suppl 1) 2013, s. 26.
-
Wądołowska L., Czarnocińska J., Kowalkowska J., Babicz – Zielińska E., Jeżewska – Zychowicz M., Sobas K., Kozirok W., The effect of attitudes to nutrition and health on consumption of fat, fibre and food intake variety in Polish girls, Ann. Nutr. Metab., 63 (suppl 1), s. 544.
-
Czarnocińska J., Wądołowska L., Kowalkowska J., Babicz – Zielińska E., Jeżewska – Zychowicz M., Sobas K., Kozirok W., The effect of age on attitudes of Polish girls to nutrition and health. The GEBa Health project, Ann. Nutr. Metab., 63(suppl 1), s. 406.
-
Kozirok W., Baumgart A., Babicz–Zielińska E., Postawy i zachowania konsumentów wobec żywności prozdrowotnej, Bromatol. Chem. Toksykol 45(3), 2012, s. 1030–1034.
-
Kozirok W., Babicz–Zielińska E., Ocena jakości wybranych diet niskokalorycznych dostępnych na stronach internetowych, [w:] R. Zieliński, J. Żuchowski (red.), Wybrane aspekty oceny jakości żywności, Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji – PIB, Radom 2012, s. 57–66.
-
Kozirok W., Kotłowska M., Babicz–Zielińska E., Postawy i zachowania kobiet z Trójmiasta i okolic wobec żywności mrożonej, Probl. Hig. Epidemiol. 92 (4), 2011, s. 969–972.