ZAPISY NA PRZEDMIOTY WYBIERALNE, Nauki o Jakości, st. I, sem. II

Zgodnie z programem studiów dla kierunku Nauki o jakości (studia pierwszego stopnia, niestacjonarne) naboru 2022/2023, w przyszłym semestrze studenci sem. III będą realizowali m.in. przedmioty wybieralne z modułu:

Przedmioty wybieralne z puli kierunkowej

Student musi zrealizować przedmioty za 8 ECTS, spośród proponowanych:

  • Aspekty zdrowotne produktów pochodzenia wodnego, wymiar: 9w, 2 ECTS, KZJ
  • Żywność funkcjonalna,   wymiar: 9w, 2 ECTS, KZJ
  • Żywienie a jakość życia, wymiar: 9w, 2 ECTS, KZJ
  • Wzbogacanie żywności – innowacje, wymiar: 9w, 2 ECTS, KZJ
  • Niekonwencjonalne metody utrwalania żywności, wymiar: 9w, 2 ECTS, KZJ
  • Hortiterapia jako jedna z możliwości poprawy jakości życia młodych ludzi, wymiar: 9w, 2 ECTS, KZJ

Zapisy na przedmioty wybieralne będą prowadzone w systemie Wirtualna Uczelnia w okresie od 02.06.2023 r. (tj. piątek) godz. 17:00 do 04.06.2023 r. (tj. niedziela) godz. 23:00 i dotyczą studentów obecnego sem. II.

Aby dokonać zapisu na przedmioty wybieralne należy:

  1. Zalogować się na swoje konto w systemie Wirtualna Uczelnia.
  2. Wybrać z menu: Oferta -> Wybór z oferty -> Wybór kierunku, specjalności, naboru i semestru (należy wybrać semestr przyszły czyli III) -> Wybór modułu w ofercie dydaktycznej.
  3. Wskazać i wybrać przedmioty z modułu PSW KIER za wskazaną liczbę ECTS.

Uwaga

  • Przedmioty będą widoczne w systemie tylko we wskazanym powyżej okresie prowadzenia zapisów.
  • W przypadku niewielkiego zainteresowania danym przedmiotem, nie zostanie on uruchomiony, a osoby, które go wybrały zostaną przydzielone przez Dziekana do jednej z uruchamianych grup.
  • Osoby, które nie dokonają wyboru we wskazanym okresie, zostaną przydzielone przez Dziekana do jednej z uruchamianych grup.

Załączniki: 

Podmiot udostępniający: 

Dziekanat WZNJ

Wytworzył informację:

E.Simonyan
01.06.2023
Wprowadzenie:
E.Simonyan 01.06.2023
Ostatnia modyfikacja:
E.Simonyan 01.06.2023