Przedmioty kierunkowe Wybrane metody analityczne.Biotechnologia w ochronie środowiska.Ekonomia menedżerska.Eksploracja danych.Metody badań produktów.Nowe trendy w towaroznawstwie przemysłowym.Nowe trendy w towaroznawstwie spożywczym.Nowoczesne modele biznesowe.Opakowalnictwo.Podstawy procesów technologicznych.Przechowalnictwo.Statystyczne sterowanie procesami.Towaroznawstwo przemysłowe.Towaroznawstwo spożywcze.Zaawansowane zarządzanie jakością. Seminarium magisterskie I II III.Język obcy I II III IV V VI VII angJęzyk obcy I II III IV V VI VII niem Przedmioty specjalnościowe Autentyczność i identyfikowalność towarów.Metody i techniki doskonalenia jakości.Podstawy rzeczoznawstwa i kontroli w obrocie towarówym.System zarządzania bezpieczeństwem informacjiSystem zarządzania bezpieczeństwem żywności.System zarządzania energią.System zarządzania jakością w praktyce.System zarządzania w laboratorium.System zarządzania środowiskowego.Wewnętrzny System Kontroli.Podmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt02.10.2021 Wprowadzenie:M.Schmidt 02.10.2021 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 04.10.2021