Przejdź do treści strony
  • X
  • Wydział
  • Studia
  • Nauka
  • Jednostki
  • Search
  • EN

logo UMG logo WZNJ Wydział Zarządzania i Nauk o Jakości WZNJ

Kształcenie
Programy studiów
Studia I i II stopnia
Nabór 2022/2023
Nauki o Jakości, studia drugiego stopnia
Niestacjonarne
Menedżer Usług Dietetycznych

Menedżer Usług Dietetycznych

Wysłane przez M.Schmidt w 12.07.2022

Przedmioty kierunkowe

  • Wybrane metody analityczne.
  • Biotechnologia w ochronie środowiska.
  • Ekonomia menedżerska.
  • Eksploracja danych.
  • Język obcy profesjonalny I II ang
  • Język obcy profesjonalny I II niem
  • Nowe trendy w towaroznawstwie przemysłowym.
  • Nowe trendy w towaroznawstwie spożywczym.
  • Nowoczesne modele biznesowe.
  • Seminarium magisterskie I II III.
  • Wnioskowanie statystyczne.
  • Zaawansowane zarządzanie jakością.
  • Przedmioty specjalnościowe

  • Biologiczne podstawy żywienia.
  • Dietetyka.
  • Dietetyka dzieci i młodzieży.
  • Dietetyka kliniczna.
  • Dietetyka sportowa.
  • Dietoprofilaktyka.
  • Fizjologia żywienia człowieka.
  • Kliniczny zarys chorób.
  • Kuchnie etniczne w dietetyce.
  • Marketing w usługach dietetycznych.
  • Poradnictwo dietetyczne.
  • Projektowanie usług dietetycznych.
  • Psychologia w dietetyce.
  • Rachunkowość MSP.
  • Technologia potraw dietetycznych.
  • Źródła finansowania działalności gospodarczej.
  • Żywienie w różnych warunkach środowiska.
  • Wytworzył informację:

    12.07.2022
    Wprowadzenie:
    M.Schmidt 12.07.2022
    Ostatnia modyfikacja:
    M.Schmidt 14.07.2022
    -A A +A

    Kontrast:Wysoki|Normalny

    WZNJ
    O Wydziale
    Struktura
    Kontakt
    Studia

    Studia I i II stopnia
    Szkoła Doktorska
    Studia podyplomowe
    Studia w języku angielskim

    Kandydaci

    Dlaczego UMG
    Dlaczego WZNJ
    Rekrutacja

    Nauka
    Projekty badawcze
    Seminaria naukowe
    Laboratoria

    linkedin

    godło logo UMG

    Uniwersytet Morski w Gdyni
    ul. Morska 81-87, 81-225 Gdynia

    © Uniwersytet Morski w Gdyni 2022

    Deklaracja dostępności