Przedmioty kierunkowe Bezpieczeństwo i higiena pracyBiochemiaChemia IChemia IIEkonomiaFizykaInformatykaJęzyk obcy I II III IV V VI angJęzyk obcy I II III IV V VI niemMatematykaMetody badań produktówMikrobiologiaOchrona środowiskaOpakowalnictwoPodstawy marketinguPodstawy procesów technologicznychPodstawy zarządzaniaPrzechowalnictwoSensoryczna ocena jakościStatystykaTowaroznawstwo przemysłowe ITowaroznawstwo przemysłowe IITowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia roślinnegoTowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia zwierzęcegoWstęp do towaroznawstwa Praktyka Wykład monograficzny I Przedmioty specjalnościowe Eksploatacja urządzeń gastronomicznychFinanse przedsiębiorstwGospodarka magazynowaHigiena żywności i żywieniaOchrona konsumentaPlanowanie i ocena żywieniaProfilaktyka żywieniowaProjektowanie i organizacja usług żywieniowychRachunkowość MPGTechnika i organizacja obsługi klientaTechnologia gastronomicznaWybrane zagadnienia z toksykologii zywności i substancji dodatkowychZachowania konsumenta Wykład monograficzny IIŻywienie człowiekaŻywienie w różnych okresach życiaPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt21.11.2018 Wprowadzenie:M.Schmidt 21.11.2018 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 21.11.2018