Przedmioty kierunkowe Bezpieczeństwo i higiena pracyBiochemiaChemia IChemia IIEkonomiaFizykaInformatykaJęzyk obcy I II III IV V VI angJęzyk obcy I II III IV V VI niemMatematykaMetody badań produktówMikrobiologiaOchrona srodowiskaOpakowalnictwoPodstawy marketinguPodstawy procesów technologicznychPodstawy zarządzaniaPrzechowalnictwoSensoryczna ocena jakościStatystykaTowaroznawstwo przemysłowe ITowaroznawstwo przemysłowe IITowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia roślinnegoTowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia zwierzęcegoWstęp do towaroznawstwaWychowanie fizyczne I II III IVWykład monograficzny I Przedmioty specjalnościowe Analiza instrumentalnaChemia fizycznaEkologia w towaroznawstwieGospodarka magazynowaInżynieria materiałowaŁadunkoznawstwoMikrobiologiczne aspekty jakości towarówProjektowanie i wdrażanie systemów zarządzania jakościaProjektowanie i zarządzanie procesami technologicznymiPrzemyslowa produkcja towarówSystemy zarządzania BHPWybrane zagadnienia z toksykologii żywności i substancji dodatkowychWykład monograficzny IIZachowania konsumentaZarządzanie jakościaPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt17.01.2018 Wprowadzenie:M.Schmidt 17.01.2018 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 30.01.2018