Przedmioty kierunkowe Biotechnologia w ochronie środowiskaEkonomia menedżerskaEksploracja danychJęzyk obcy profesjonalny I II II III angJęzyk obcy profesjonalny I II II III niem.LogistykaMetody badań produktówNowe trendy w towaroznawstwie przemysłowymNowe trendy w towaroznawstwie spożywczymOpakowalnictwoPodstawy procesów technologicznychPrzechowalnictwoStatystyczne sterowanie procesamiTowaroznawstwo przemysłoweTowaroznawstwo spożywczeWybrane metody analityczneZaawansowane zarządzanie jakością Przedmioty specjalnościowe Autentyczność i identyfikowalność towarówCertyfikacja jakości wyrobówMetody i techniki doskonalenia jakościPodstawy rzeczoznawstwa i kontroli w obrocie towarówymSterowanie jakością w laboratoriachSystemy zarządzania bezpieczeństwem żywnościSystemy zarządzania jakością w praktyceZarządzanie bezpieczeństwem żywnościZarządzanie środowiskoweŁadunkoznawstwo IIPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt21.11.2018 Wprowadzenie:M.Schmidt 21.11.2018 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 21.11.2018