Przedmioty kierunkowe Bezpieczeństwo i higiena pracyBiochemiaChemia IChemia IIEkonomiaFizykaInformatykaJęzyk obcy I II III IV V VI angJęzyk obcy I II III IV V VI niemMatematykaMetody badań produktówMikrobiologiaOchrona środowiskaOpakowalnictwoPodstawy marketinguPodstawy procesów technologicznychPodstawy zarządzaniaPrzechowalnictwoSensoryczna ocena jakościStatystykaTowaroznawstwo przemysłowe ITowaroznawstwo przemysłowe IITowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia roślinnegoTowaroznawstwo spożywcze produktów pochodzenia zwierzęcegoWstęp do towaroznawstwaWychowanie fizyczne I II III IV Praktyka Wykład monograficzny I Przedmioty specjalnościowe Analiza instrumentalnaChemia fizycznaEkologia w towaroznawstwieGospodarka magazynowaInżynieria materiałowaMikrobiologiczne aspekty jakości towarówProjektowanie i wdrażanie systemów zarządzania jakościąProjektowanie i zarządzanie procesami technologicznymiPrzemysłowa produkcja towarówSystemy zarządzania BHPWybrane zagadnienia z toksykologii żywności i substancji dodatkowychZachowania konsumentaZarządzanie jakością Wykład monograficzny IIŁadunkoznawstwoPodmiot udostępniający: Biuro DziekanaWytworzył informację:M.Schmidt21.11.2018 Wprowadzenie:M.Schmidt 21.11.2018 Ostatnia modyfikacja:M.Schmidt 21.11.2018